Wandelroutes

Op 5 minuten afstand van 't Kuyperke ligt het natuurgebied De Liendense Waard.  Doordat er een nevengeul is uitgegraven is er een waar vogelparadijs ontstaan!Mooie struinpaden, en prachtige vergezichten. Kom kijken en bewonder!


Ook een aanrader: de leeuwenmars:

Waalbandijk

‘En we praten en we zingen en we lachen allemaal, want daar achter de hoge bergen ligt het land van Maas en Waal’, zong Boudewijn de Groot eind jaren zestig. Tijdens de Leeuwenmars kun je het land van Maas en Waal bij Boven-Leeuwen ontdekken. Vanuit de start in Boven-Leeuwen brengt de waalbanddijk je door de diverse mooie plaatsen in dit gebied. Onderweg zie je in de boomgaarden vele soorten appelbloesem.

Vakantieboerderij 't Kuyperke is gelegen in Batenburg, 5 minuten van natuurgebied De Liendense Waard in gemeente Wijchen ( Zuid-Gelderland)

In de weilanden zie je hoe de koeien, paarden en lammetjes genieten van de lente. Je komt door de plaatsen Dreumel en Deest. Aan de kant van de Maas loop je langs Appeltern via Horssen en Puiflijk weer terug naar Boven Leeuwen. Vanaf de dijken heb je een mooi uitzicht over de fraaie uiterwaarden en over de rivieren de Maas en de Waal.